Klik op het logo om naar hun website te gaan voor uitgebreide informatie of contact.

 


Ik ben Mirjam van Duijnhoven en ben als Franchiser begonnen met ETEN MET GEMAK. Eten met Gemak heeft heel veel keuze in maaltijden en u kunt ze ook ZELF samenstellen.
Elke week veranderd de menukaart met 35 verschillende maaltijden.
Het zijn verse maaltijden rechtstreeks uit de keuken.
Er zijn diverse diëten mogelijk, hulp bij het invullen als dit gewenst is en er is persoonlijke bezorging.


Medicura is een service organisatie voor het uitlenen, verhuren en/of verkopen van medische hulpmiddelen. Deze services verzorgen wij voor zowel particulieren als zorginstellingen.

Bij Medicura streven wij ernaar om het functioneren van mensen met een beperking te verbeteren. Dit doet Medicura door het aanbieden van medische hulpmiddelen. Deze hulpmiddelen dienen voor de hulpbehoevende ter bevordering van het zelfstandig en veilig leven.

Om onze diensten zo goed mogelijk uit te kunnen voeren werkt Medicura samen met verschillende organisaties. Denk hierbij aan thuiszorgorganisaties, huisartsenpraktijken, zorginstellingen en zorgverzekeraars.


Als we ouder worden of er alleen voor staan, zijn dagelijkse klusjes soms niet meer zo eenvoudig. Wilt u aangenaam blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving en kunt u wel wat hulp gebruiken? Daar is ZorgMies voor en voor gezelschap, begeleid vervoer naar bijvoorbeeld de huisarts en slaap- en waakservice. Ook belangrijk: één vertrouwd gezicht in huis en dus een goede match.


Punt Welzijn is een dienstverlenende welzijns­­organisatie en richt zich op kinderen, jongeren, ouders, senioren, vrijwilli­gers(organi­saties), mantel­­zorgers, buurt­bewoners en nieuw­komers. Punt Welzijn stimuleert iedereen om het beste uit zichzelf en elkaar te halen.
In Weert en Nederweert wonen zo'n 20.000 mantelzorgers. Mensen die op wat voor manier dan ook hulp geven aan iemand in hun omgeving. 20.000 mantelzorgers, en toch kun je het gevoel hebben dat je er alleen voor staat. Omdat je steeds weer zelf op zoek moet naar antwoorden. Daarom zijn er bij Punt Welzijn mantelzorgondersteuners. Hier kun je terecht met al je vragen over het zorgen voor een ander.


De ergotherapeut leert mensen om zo optimaal en zelfstandig mogelijk dagelijkse activiteiten uit te voeren in hun eigen omgeving. Denk daarbij aan huishoudelijke taken, persoonlijke verzorging, hobby’s en het verplaatsen buitenshuis.

Wanneer activiteiten niet meer zelfstandig uitgevoerd kunnen worden, zoeken wij met u naar een goede oplossing. Wij helpen u ook met het regelen van hulpmiddelen en aanpassingen, kijken naar valpreventie en adviseren mantelzorgers.

Ergotherapie wordt vergoed vanuit uw basisverzekering.

Is ergotherapie zinvol voor u?
Wij bekijken het graag samen!


 

Thuiszorg Weerterland is een betrokken kleine thuiszorgorganisatie. Persoonlijk, vertrouwd en flexibel, dat is onze kracht. Wij van Thuiszorg Weerterland zorgen voor u!
Als u de eigen zorg niet meer alleen aan kunt thuis, geven wij graag de helpende hand. 
De zorg binnen de organisatie is heel divers en afwisselend. Misschien heeft u tijdelijk zorg nodig, maar ook als u blijvend zorg nodig heeft staan wij voor u klaar. 

 

 

 


De Slaapzuster is een organisatie die zich voornamelijk richt op nachtzorg voor iedereen die dat nodig heeft.
Denk hierbij aan nachtelijke onrust bij ouderen en zorg in de laatste  levensfase.
De Slaapzuster kan in deze situatie direct de gewenste professionele zorg leveren.
in de vertrouwde leefomgeving van de patiënt.
Familie en mantelzorgers worden ontlast en kunnen dan overdag voor hun familie zorgen.